Консумативи за полиграфията

Пластини за офсетов печат

Предлагат се конвенционални пластини, пластини за термо CTP – устройства, както и за CTcP.

Мастила

Като представител на Encres Dubuit® за българския и румънски пазар, АРКОТРЕЙД поддържа на склад някои от техните продукти, подходящи за сито печат.

Френската компания предлага мастила в стандартната цветова гама и по скалите Pantone® и RAL®, стандартни лакове, както и лакове и мастила със специални ефекти в зависимост от нуждите на клиента.

Фолио за топъл печат

Новият член в нашето портфолио е гама от фолиа за топъл печат, производство на италианската компания Foil Industry SRL.

Комбинацията от дългогодишния опит на производителя с опита на нашия екип и богатата гама от продукти, подходящи за печат върху гладки, напечатани, лакирани и релефни повърхности, позволяват на нашите клиенти да разчитат на постоянно качество и техническа поддръжка. Инвестицията ни в машина за разролване и пренавиване на фолиа за топъл печат, дава възможност да доставяме готови ролки по желание на клиента.

Технология “Silk”

Тази уникална технология за печат, позната още и като “гел” технология или “течно злато”, дава шанс на печатниците и рекламните агенции да изразят своята креативност в луксозния дизайн и решава проблемите, които могат да възникнат при постигането на релеф върху гъвкави материали.